6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

SONY RX1 - první zátěžový test u nás - focení aktu

2 Komentáře

akt Na samém vrcholu předvánočního shonu se do redakce SONYklubu.cz dostal vzorek nového, superlativy ověnčeného fotoaparátu SONY RX1 se sériovým číslem 0000163. Důvodem bylo jeho otestování a sepsání první recenze u nás a srovnání s osvědčenou zrcadlovkou Nikon D700.

Tento obsah je přístupný pouze registrovaným fotografům. Registrujte se na tomto místě - je to zdarma. Váš účet si vytvoříte v našem centrálním klubu FOCUSCLUB.CZ a pak jej můžete používat na všech našich fotoklubech, jejichž seznam najdete v horní černé liště.

2 Komentáře

LF: viz poslední věta -

Obrázek uživatele Jiří Růžek

LF: viz poslední věta - opravdu bylo málo času a kdybych psal o ostatním, byly by to nevyzkoušené spekulace nebo věty načtené jinde. Hledáček nebyl na test k dispozici. Obecně si myslím, že RX1 je luxusní a luxusně fotící módní doplněk, na těžkou práci má Sony jiné stroje :)

trochu skromny test hlavne v

Obrázek uživatele Ludo Foldy

trochu skromny test hlavne v porovnani s podobnymi na zahranicnych forach /http://www.stevehuffphoto.com, http://www.ephotozine.com, http://www.dpreview.com/, ale budiz. Rovnako ako na nich tak aj tu mi ale chybaju prakticke informacie hlavne pri praci v atelieri. Pri praci potrebujem studiove blesky a hladacik. Fotit z natiahnutej ruky nebudem. Lenze ak do sanok blesku dam hladacik - opticky alebo elektronicky - radio uz asi nepichnem nikde.Ake su tu moznosti? Jednym by bolo vysunutie a /mozno/ ciastocne zakrytie vstavaneho blesku a odpal cez neho - zda sa mi to vsak hoooodne neprofesionalne hlavne pri pristroji za 3000€. Myslel Sony na nejake systemove riesenie? Trebars konektor na boku, alebo ako street fotoaparat sa ani nepredpoklada jeho vyuzitie v atelieri so zableskovou aparaturou? Rovnako mi zostava nejasny sposob ostrenia a spätneho info v optickom hladaciku. Podla clanku Ste asi ziadny hladacik k dispozicii nemali....chapem. Presondoval som vsak web zhora-nadol, avsak mudrejsi nie som.