6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

10 Komentáře

V předchozím článku jsme na CanonClubu přinesli informace týkající se nové verze objektivu EF 24-70mm f/2.8L II USM, který je považovaný za jeden z nejpoužívanějších zoomů profesionály. Pro profesionála užitečný zejména pro rozsah zoomu, 24 mm je dobrý začátek pro stísněné prostory a 70 mm na full frame a s plnou dírou f/2.8 poskytuje akorát vhodnou hloubku ostrosti. Ne každý má na profesionální sklo a tak jsme pro vás připravili stručnou srovnávací tabulku se zzomy 24-70 mm.

Tento obsah je přístupný pouze registrovaným fotografům. Registrujte se na tomto místě - je to zdarma. Váš účet si vytvoříte v našem centrálním klubu FOCUSCLUB.CZ a pak jej můžete používat na všech našich fotoklubech, jejichž seznam najdete v horní černé liště.

10 Komentáře

To myslíte vážně ? Zkuste

Obrázek uživatele svager

To myslíte vážně ? Zkuste hádat co nového čitatelům přinesl,neuhodnete.Vůbec nic,jen redaktor splnil svou povinnost a napsal článek,splnil úkol,stačí?? Za tohle bych mu vzal prémie,nečekám že po takovém výkonu Vaši stránku bude navštěvovat více čitatelů.Viděl bych to na násilné udržování této stránky,asi nemáte čitatelům co říci,když dovolíte takové články,kontrolujete to vůbec ?Sice tuhle stránku navštěvuji málo,stačí,již nebudu.Autoři mě přesvědčili že je to pouze ztráta času,přeji mnoho dalších úspěchů

jogr

Pane Svagere, rozumíte

Obrázek uživatele martinkamin

Pane Svagere, rozumíte psanému textu? Co podle vás znamená: a tak jsme pro vás připravili stručnou srovnávací tabulku se zzomy 24-70 mm?

A nechte si ty kecy o prémiích, drtivá většina článků zde vzniká za nulových honorářů, protože celá naše práce je dobrovolná a zdarma, zdarma udržujeme komunitu členů, z vlastní kapsy platíme hosting, organizujeme setkání, platíme programátory, grafiky apod. Pokud se vám něco nelíbí a nechápete souvislosti, nemusíte sem chodit. A pokud něco chcete udělat, a ne jen blbě kecat a kritizovat, přiložte ruku k dílu. Věřím, že už se zde neuvidíme.

Ha-ha-ha...fakt profi článok

Obrázek uživatele Lubomír Homola

Ha-ha-ha...fakt profi článok

Souhlasím s ostatními. Článek

Obrázek uživatele LudekV

Souhlasím s ostatními. Článek naprosto o ničem.

to co je za picovinu? hambite

Obrázek uživatele jurajkojurajko4

to co je za picovinu? hambite sa...

...

Obrázek uživatele Qwerts

Rovněž nechápu, proč je tenhle článek přístupný pouze registrovaným uživatelům... Nestál ani za zveřejnění.

???

Obrázek uživatele Jiří Čihák

To slíbené srovnání tu někde je?

?

Obrázek uživatele David Kupa

Kvůli tomuto článku jsem se zde registroval, abych si ho mohl přečíst. Těšil jsem se na srovnání objektivů, no, chvíli mi trvalo než mi došlo že tento výčet, který si můžu najít kdekoliv jinde je opravdu vše. Sem nadšen :-)

-

Obrázek uživatele divis

taky jsem si obnovil zapomenuté heslo, asi zbytečně

hmm

Obrázek uživatele cyberpank

nelze nez souhlasit s predeslim komentarem. Clanek imho o nicem