6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

EOS 350D občas stávkuje :-(

3 Komentáře

Jsem začátečník se zrcadlovkou a pořídil jsem eos 350D. A děje se že po zapnutí mi občas nereaguje (menu, na prohlížení fotek, prostě žádný čudlík) V ten moment kdy tohle udělá tak fotí aspoň podle zvuku, ale fotku neuloží. Vyp a zap nenzabírá. Musím vyndat baterii a pak funguje normálně. Firmware je poslední verze, občas to napíše error 99 což by měla být chyba oběktivu v případě že objektiv není orig. ale ja mam origo canon. Nevím čím to může být. Prosím o radu. Děkuji.

3 Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Ještě jsem zapoměl dodat že

Obrázek uživatele Jarda Bagl Stoček

Ještě jsem zapoměl dodat že jsem koupil i novou CF kartu a to nepomohlo. Baterie mám zn.Lucascomp 1700mha také nové, původní co jsem dostal k foťáku je Avacom 760mha.

U mě se tento problém začal

Obrázek uživatele Petr Honsnejman

U mě se tento problém začal vyskytovat ve chvíli, kdy se mi blížil papírově konec životnosti závěrky. Resp. krátce po překonání onoho magického čísla o asi 700 snímků. Později nešlo fotoaparát ani zapnout či vypnout. Pomohlo jen vyndání baterií. Do servisu jsem ji již vzhledem k jejímu věku nedával, jistě by však byli moudřejší.

Chybu 99 mi to občas hlásilo,

Obrázek uživatele filip122

Chybu 99 mi to občas hlásilo, prý to může znamenat špatný kontakt s objektivem, ale hlásilo to i v době kdy k tomu nebyl důvod. Nemusí to souviset s tím druhým problémem. Asi nezbývá než autorizovaný servis: http://www.awh.cz/