6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

Nelze vysunout blesk

5 Komentáře

Dobrý den, mám takový problém s bleskem u mé zrcadlovky. Mám EOS 650D a z nějakého důvodu se nechce vysunout blesk. Vždy když chci něco vyfotit nebo pouze tlačítkem vysunout, ozvou se tři cvaknutí a vyskočí error: Blesk nelze vysunout, zapněte a vypněte přístroj. Avšak pokud blesku rukou pomohu rukou, tak ho "ručně" vysunu.7 Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být způsobené? Předem moc děkuji za odpovědi.

5 Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

možná je jen zaseknutý nebo

Obrázek uživatele palard

možná je jen zaseknutý nebo nepromazaný, zkuste opatrně WD olej

Že by tady nebyl žádný

Obrázek uživatele dosoudil

Že by tady nebyl žádný ochotný znalec Canonů?

dosoudil

Zdravím, mám podobný problém

Obrázek uživatele dosoudil

Zdravím, mám podobný problém s Canon 600D. Mně to hlásí, že nejde vyklopit blesk, protože je zasunut externí blesk (ale není). Přes menu nejdou nastavit vlastnoti žádného blesku.Jak to dopadlo u Vás? Děkuji za odpověď.

dosoudil

Zdravím, mám podobný problém,

Obrázek uživatele dosoudil

Zdravím, mám podobný problém, ale u Canon 600D. Mně to hlásí, že nejde vysunout, protože je zasunutý externí blesk(ikdyž není). Jak to dopadlo ve Vašem případě? Děkuji za odpověď.

dosoudil

já jsem tuhně něco takového

Obrázek uživatele martinkamin

já jsem tuhně něco takového řešil a ukázalo se, že to bylo suchý a rezavý... A jednou na fotokurzu se ukázalo, že mírné bouchnutí ze strany ten blesk uvolní