Dobrý den, prosím o radu jak odstranit chybu na blesku...respektive co mám dělat...když fotím s bleskem tak mi chvílemi píše "Bussy" a za tím znaménko blesku a fotit jde až tak po 5 vteřinách čas se mění. Používám objektiv Tamron 18-200mm. Vůbec nevím čím by to mohlo být a neděje se to tak vždy.
Děkuji za pomoc a rady :o) Katka
bussy
ahoj
bussy není chybová hláška,ale informativní ,hlásí ti že se nabíjí blesk.. kolikrát jsem z toho i já na nervy propásne se dobrý záběr trvá to kolikrát věčnost. koupila jsem si světelnější objektiv.. (aby furt nevyskakoval blesk )mám teď přírustek do sbírky objektivů canon 50/1.8 tudíž světelnost super a doma mi málokdy blesk vyskočí .
:o)
ahoj, děkuju za odpověď, jsem ráda, že nejsem jediná a není to chyba :o) zkusím to tedy nějak promyslet...
bussy blesk mám řešení
Tak to nemarněte ani sekundu a kupte si tuto plastovou věc, která vám zrychlí dobíjení na 1 sekundu, a když nebudete pálit na plný výkon (jen prosvětlení očí), tak v podstatě neomezenou rychlost dobíjení.
A ještě poznámku: baterie do blesku a toho bateriového zdroje dejte stejné, cca 2100 mAh a budete fotit s bleskem jako kdybyste jej neměla :D