ahojte, rad bych se dopidil informace o kvalitnim autorizovanem pozarucnim servisu canon, na oficialnich str. canonu jsem nic nenasel/, jde o serizeni backfocusu /zaostrovani/ u canon D400 a 2 objektivu, diky za radu
ahoj, známý a používaný je AHW, ale taky drahý. Roman si chtěl nechat vyčistit 85mm objektiv, protože blbě oostřil a řekli, že se musí vyměnit USM motorek za cca 4000 :( Když nový stojí 8500, tak to mi přijde hodně.
diky za tip. ja jen doufam, ze jde "jen" o nekomunikaci mezi telem a objektivem. bohuzel 400 jeste nema tu skvelou moznost doladeni AF, jak je to od modelu 50D a novejsich :)
co mne opravdu zarazi, ale neprekvapuje, ze podpora ceskeho zastoupeni Canonu je tragicka a na oficialnich strankach je tezke, neli nemozne, dopidit se nejake potrebne informace.
diky za to preposlani. mimo jine, prave uvedeni autorizovanych zarucnich a pozarucnich servisu v cr, je informace, kterou bych na strankach canon.cz velice uvital.
ahoj, známý a používaný je
ahoj, známý a používaný je AHW, ale taky drahý. Roman si chtěl nechat vyčistit 85mm objektiv, protože blbě oostřil a řekli, že se musí vyměnit USM motorek za cca 4000 :( Když nový stojí 8500, tak to mi přijde hodně.
diky za tip. ja jen doufam,
diky za tip. ja jen doufam, ze jde "jen" o nekomunikaci mezi telem a objektivem. bohuzel 400 jeste nema tu skvelou moznost doladeni AF, jak je to od modelu 50D a novejsich :)
co mne opravdu zarazi, ale neprekvapuje, ze podpora ceskeho zastoupeni Canonu je tragicka a na oficialnich strankach je tezke, neli nemozne, dopidit se nejake potrebne informace.
zdravi tom
Dobrý den, Canonklub je tady
Dobrý den, Canonklub je tady proto, aby v těchto věcech pomohl. Například v tomto vlákně jsme zprostředkovali odpověď přímo od českého Canonu. Takže se o to postaráme v tomto případě také.
Zdraví Martin Kamín
diky za to preposlani. mimo
diky za to preposlani. mimo jine, prave uvedeni autorizovanych zarucnich a pozarucnich servisu v cr, je informace, kterou bych na strankach canon.cz velice uvital.
s pozdravem tom karola
Autorizovaný záruční a
Autorizovaný záruční a pozáruční servis
Podle informací ze společnosti Canon je autorizovaný záruční a pozáruční servis společnosti CAnon pro fotoaparáty tento:
Adresa střediska:
AWH servis
Vinohradská 100
Praha 3 130 00
Tel: 222 721 525
Fax: 222 720 122
e-mail: awh@awh.cz
Více informací najdete zde
diky za info tom karola
diky za info
tom karola