6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

6 Komentáře

ahojte, rad bych se dopidil informace o kvalitnim autorizovanem pozarucnim servisu canon, na oficialnich str. canonu jsem nic nenasel/, jde o serizeni backfocusu /zaostrovani/ u canon D400 a 2 objektivu, diky za radu

tom

6 Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

ahoj, známý a používaný je

Obrázek uživatele palard

ahoj, známý a používaný je AHW, ale taky drahý. Roman si chtěl nechat vyčistit 85mm objektiv, protože blbě oostřil a řekli, že se musí vyměnit USM motorek za cca 4000 :( Když nový stojí 8500, tak to mi přijde hodně.

diky za tip. ja jen doufam,

Obrázek uživatele motak

diky za tip. ja jen doufam, ze jde "jen" o nekomunikaci mezi telem a objektivem. bohuzel 400 jeste nema tu skvelou moznost doladeni AF, jak je to od modelu 50D a novejsich :)

co  mne opravdu zarazi, ale neprekvapuje, ze podpora ceskeho zastoupeni Canonu je tragicka a na oficialnich strankach je tezke, neli nemozne, dopidit se nejake potrebne informace. 

zdravi tom

Dobrý den, Canonklub je tady

Obrázek uživatele martinkamin

Dobrý den, Canonklub je tady proto, aby v těchto věcech pomohl. Například v tomto vlákně jsme zprostředkovali odpověď přímo od českého Canonu. Takže se o to postaráme v tomto případě také.

Zdraví Martin Kamín

diky za to preposlani. mimo

Obrázek uživatele motak

diky za to preposlani. mimo jine, prave uvedeni autorizovanych zarucnich a pozarucnich servisu v cr, je informace, kterou bych na strankach canon.cz velice uvital.

s pozdravem tom karola

Autorizovaný záruční a

Obrázek uživatele admin

Autorizovaný záruční a pozáruční servis

Podle informací ze společnosti Canon je autorizovaný záruční a pozáruční servis společnosti CAnon pro fotoaparáty tento:

Adresa střediska:

AWH servis

Vinohradská 100

Praha 3 130 00

Tel: 222 721 525

Fax: 222 720 122

e-mail: awh@awh.cz

Více informací najdete zde

diky za info  tom karola

Obrázek uživatele motak

diky za info 

tom karola