6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

Mám si koupit 500D místo 450D?

3 Komentáře

zdravím, poradí te mi někdo, zda se vyplatí vyměnit 450D, kterou mám dva roky za novour 500D, jak se o ní píše tady?

3 Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Já jsem opustil 450D kvůlivá

Obrázek uživatele pepavasa

Já jsem opustil 450D kvůlivá 50D (nemám ambice natáčet video) a zatím nelituji.  Je to přeci jenom jiná liga a v současné době v dobré ceně.

Ahoj, podla mna sa ti to

Obrázek uživatele zadow

Ahoj,

podla mna sa ti to urcite nevyplati. Rozdiely medzi nimi su tak minimalne, ze by to boli len vyhodene peniaze. Tiez vlastnim 450 a ak by som uz uvazoval o upgrade, tak minimalne do desiatkovej rady, teda nejaku 50d alebo 60d. Hoci 60d mi tiez nepride ako hodna vymeny. 450 bol a je vynikajuci a pre amatera po vsetkych strankach vyhovujuci model. Jedina vec, ktoru mu mozem trochu vycitat, je relativne pomala rychlost serioveho snimania. Ale nie je to nic, s cim by som nedokazal zit. Za tie dva roky, co ho vlastnim, mi to vadilo mozno len dva krat.

Teda upgrade zo 450 na 500 urcite nie, radsej tie peniaze odloz a zainvestuj do skla. Sklo je daleko dolezitejsie ako telo.

Dobre svelo prajem.

Ahoj, chci se zeptat, jestli

Obrázek uživatele Petrjez

Ahoj, chci se zeptat, jestli ti 450D už nevyhovuje? Myslím si, že si moc nepolepšíš a ještě přidáš na dalším zařízení ve foťáku  (integrované video v HD kvalitě). Čím více věcí, tím více možností poruch. Pokud jen fotíš, nemusíš měnit, pokud tedy nechceš dělat velkoformátové fotografie a fotit v noci při vyšších ISO. Měj se Petr