6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

Kam dál ze SONY A230

3 Komentáře

Řeším dilema kam dál mé oblíbené A230. Jsem amatér, video točit nehodlám, ale potřebuji trochu větší rychlost závěrky při sérii. to je prvotní.Druhotně i trochu větší čip kvůli tisku fotek na A3 a A2. Nevím zda A57 nebo A65 případně přejít na NIKON, který má optický hledáček. Budu rád za názory a zkušenosti. jak fotograf jsem mírně ( opravdu mírně) pokročilý.

3 Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Děkuji za příspěvky. Nakonec

Obrázek uživatele cerbiatto

Děkuji za příspěvky. Nakonec zůstávám u SONY. Je to A65. Skok z A230 opravdu veliký. Elektronický hledáček, kterého jsem se nejvíce bál, mi po krátkém osahání přirostl k srdci. Postupně jsem vyzkoušel A77, A57, A37 a A65. A77 je pro mě (zcela subjektivně) složitější na ovládání. Pro A65 rozhodl lepší hledáček a display než u A57.

obě SLT (A57 a A65) jsem

Obrázek uživatele Karel Omes

obě SLT (A57 a A65) jsem testoval a rozdíl mezi nimi je minimální. mne osobně více "sedla" A65.

Pokud jste amatér, tedy se

Obrázek uživatele admin

Pokud jste amatér, tedy se tím neživíte, napište nám, kolik na to hodláte vynaložit peněz a pak vám lze poradit.