dobrý den. Já osobně jsem řešil stejný problém a po odzkoušení jsem šel do gripu od firmy Pixel, typ Vertax E8. I s těžším objektivem při držení za grip drží jako svařený , bez ,,vzrání,, součásti je adapter na tužkovky baterie. Koupil jsem ho od firmy v Olomouci
dobré světlo . Stanislav
Mám osobní zkušenost s originálem na 5D. Bezvadně padne, není s ním problém. Alternativy mívají problém s plastovostí, někdy nedosedají dobře. Mezi těmi je MEIKE známá značka. Na druhou stranu, tvar je velice podobný a pokud stojhí půlku nezatěžoval bych s s tím hlavu.
dobrý den. Já osobně jsem
dobrý den. Já osobně jsem řešil stejný problém a po odzkoušení jsem šel do gripu od firmy Pixel, typ Vertax E8. I s těžším objektivem při držení za grip drží jako svařený , bez ,,vzrání,, součásti je adapter na tužkovky baterie. Koupil jsem ho od firmy v Olomouci dobré světlo . Stanislav
Mám osobní zkušenost s
Mám osobní zkušenost s originálem na 5D. Bezvadně padne, není s ním problém. Alternativy mívají problém s plastovostí, někdy nedosedají dobře. Mezi těmi je MEIKE známá značka. Na druhou stranu, tvar je velice podobný a pokud stojhí půlku nezatěžoval bych s s tím hlavu.