Dobrý den, po vložení plně nabité baterie foťák naprosto normálně funguje, vše v pořádku, ale baterie se za 4 dny vybije a to i když vůbec nefotím. Při použití gripu je situace stejná. Mám 4 baterie, origo i neorigo. Děkuji za každý postřeh.
v tom připadě měl kolega něco podobného a dělalo mu to vlhko poněvač byl fotit v mlze a zbavoval se toho asi tak 2 mesice pak měl klid ale vyndaval baterku kuli oxidaci kontaktu
Stalo se mi to jednou po opravě foťáku v AWH. Zavolal jsem tam a oni mě sdělili, že při opravě vypínají automatické vypnutí aparátu. To byla hlavní příčina vybíjení. Zkus se podívat, zdas máš nastavené vypínání foťáku.
a jak to vypada když baterku
a jak to vypada když baterku vyndaš a použiješ cca ty 4 dny nebo to delá jen když jí nechaš ve fotaku
Baterie mimo aparát
Baterie mimo aparát drží,problém je jen když jí v něm nechám.
v tom připadě měl kolega něco
v tom připadě měl kolega něco podobného a dělalo mu to vlhko poněvač byl fotit v mlze a zbavoval se toho asi tak 2 mesice pak měl klid ale vyndaval baterku kuli oxidaci kontaktu
dělá mi to celou dobu (cca
dělá mi to celou dobu (cca rok) co ho mám a nikde ve vlhku jsem ho neměl ani není žádnej náznak,že by tam byl...
Stalo se mi to jednou po
Stalo se mi to jednou po opravě foťáku v AWH. Zavolal jsem tam a oni mě sdělili, že při opravě vypínají automatické vypnutí aparátu. To byla hlavní příčina vybíjení. Zkus se podívat, zdas máš nastavené vypínání foťáku.
Chci nastavit toto heslo.
:-/ v tom připadě servis bych
:-/ v tom připadě servis bych docela doporučil..............