6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

Problém s nabíječkou

6 Komentáře

Ahojte,vyskytl se mě problém s nabíječkou na EOS 600D.Po vložení baterie do nabíječky mě začne blikat oranžově Charge.Postupoval jsem i podle návodu,jak problém vyřešit,ale pořád je to to samé...Mám to pořád v záruce,ale beru ji jako poslední možnost.Měl někdo ten samej problém?Díky za info.... Honza

6 Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Charge znamená nabíjet, co je

Obrázek uživatele martinkamin

Charge znamená nabíjet, co je tedy za problém? :)

No problém je že nabíjecí

Obrázek uživatele hanskolar

No problém je že nabíjecí dioda bliká,takže nenabíjí,na jednom foru jsem se dočetl že to může být neoriginální baterkou,ale tím to není,mám 2 original baterie....

Měl jsem možná podobný

Obrázek uživatele filip122

Měl jsem možná podobný problém. Nabíječka "viděla" baterku ale signalizovala problém. Jako problém se ukázaly neočištěné kontakty

Takže samo se to rozjelo,už

Obrázek uživatele hanskolar

Takže samo se to rozjelo,už to nabíjí,takže vše OK,ale stejně by mě zajímalo co tomu bylo.... :-( A tím jsem přišel o krásný počasí a určitě i fotky ze slunných Beskyd.... :-)

Je to přirozený stav u na

Obrázek uživatele bastlir

Je to přirozený stav u na doraz vybitých baterií.

Nevím, zda to může být tento

Obrázek uživatele czcharlie

Nevím, zda to může být tento případ, ale často se stává, že pokud je baterie vybitá úplně, nabíječka nezačne nabíjet nebo až po několikerém vyjmutí a opětném vložení akumulátoru.