nevim zda je to idealni sekce na tenhle dotaz. Uvazuji o upgradu tela a nevimm ktere z nasledujicich vybrat. Ted hodne uzivatelu prodava 5D MKII a prechazi na MKIII tak si rikam ze by to nebyl spatny update.Ale co 60D nebo 7D.7D je asi v APS-C spicka. Rozdil v cene za 7D/5D uz neni za tak zasadni,je fakt ze bazarova 5D bude mit asi vic nalitano...resil nekdo podobnou otazku?
Zdravím, a uvažoval jste o
Zdravím, a uvažoval jste o EOS650D. Pokrok jde stále kupředu. 550 i 5mkII mám a když vše posuzuji tak z APS-C velice příjemně právě vychází 650. Má nový procesor DIGIC 5 a tím pádem i jiné ostření hlavně při natáčení videa, LCD je dotykové a kdo fotí často na displej je to při troše praxe velice rychlé a má zabudovaný bezdrátový odpalovač blesků což další příjemná věc
Ahoj, ono strašně moc záleží,
Ahoj, ono strašně moc záleží, co fotíš, pak ti mohu poradit přesněji. Všechny uvedené těla jsem měl v ruce.
Ahoj,popravde jsem ted trosku
Ahoj,popravde jsem ted trosku eliminoval 5D MK2.Takze mi tam zustava 50D/7D.Uvazoval bych treba i o 60D ale co tak ctu tak to neni uplne nastupce 50D a je v leccem ocesana?
Co fotim.To je ruzne.Nejvic asi rodinu nebo pise 3.5 leteho syna,v lete pribude dalsi potomek takze samozrejme i toho:) Se synem jsou spojene "sportovni" foceni - treninky/zavody "Soptiku",mistni fotbal,ruzne kulturni akce,obcas ale i nejaky ten portret street foceni atd.Specialni zamereni ale nemam
zdar ja přechazel z klasiky
zdar ja přechazel z klasiky na 60d a sem snim hodně spokojen a nastavovací displej je dost velká pomoc a pokud nechceš líst do full. tak bych ti ho docela doporučil a to očesaní bych ani nebral jako vadu co třeba video sekvence a kompenzace expozice :-).ale ohledně mě než mě tu někdo ukřižuje za muj nazor :-/ tak bych doporučil spiše ušetřit na těle a narvat prachy do pořadného oběktivu a že neskončíš u jednoho je stoprocentní a každy to potvrdí jo a taky cvaká do rawu nevim co 50d jinak přeji dobré pořízení....
no nakonec jsem poridil
no nakonec jsem poridil 7D.Nejake skla mam to neni problem(Sigma f1.4/Canon 70-200 f4 L USM) potrebuju jen neco sirokeho takze jeste se zamyslim nad 17-40 f4 L nebo necem s vetsi svetelnosti.
takže ted mužem přat jen
takže ted mužem přat jen dobré oko :-).