6. vydání FOCUSmagazine 5. vydání FOCUSmagazine 4. vydání FOCUSmagazine 3. vydání FOCUSmagazine 2. vydání FOCUSmagazine 1. vydání FOCUSmagazine
1 2 3 4 5 6

upgrade Canon EOS 550D -> 60D/7D/5D MKII

6 Komentáře

nevim zda je to idealni sekce na tenhle dotaz. Uvazuji o upgradu tela a nevimm ktere z nasledujicich vybrat. Ted hodne uzivatelu prodava 5D MKII a prechazi na MKIII tak si rikam ze by to nebyl spatny update.Ale co 60D nebo 7D.7D je asi v APS-C spicka. Rozdil v cene za 7D/5D uz neni za tak zasadni,je fakt ze bazarova 5D bude mit asi vic nalitano...resil nekdo podobnou otazku?

6 Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Zdravím, a uvažoval jste o

Obrázek uživatele fotosop

Zdravím, a uvažoval jste o EOS650D. Pokrok jde stále kupředu. 550 i 5mkII mám a když vše posuzuji tak z APS-C velice příjemně právě vychází 650. Má nový procesor DIGIC 5 a tím pádem i jiné ostření hlavně při natáčení videa, LCD je dotykové a kdo fotí často na displej je to při troše praxe velice rychlé a má zabudovaný bezdrátový odpalovač blesků což další příjemná věc

Ahoj, ono strašně moc záleží,

Obrázek uživatele martinkamin

Ahoj, ono strašně moc záleží, co fotíš, pak ti mohu poradit přesněji. Všechny uvedené těla jsem měl v ruce.

Ahoj,popravde jsem ted trosku

Obrázek uživatele rhinos

Ahoj,popravde jsem ted trosku eliminoval 5D MK2.Takze mi tam zustava 50D/7D.Uvazoval bych treba i o 60D ale co tak ctu tak to neni uplne nastupce 50D a je v leccem ocesana?

Co fotim.To je ruzne.Nejvic asi rodinu nebo pise 3.5 leteho syna,v lete pribude dalsi potomek takze samozrejme i toho:) Se synem jsou spojene "sportovni" foceni - treninky/zavody "Soptiku",mistni fotbal,ruzne kulturni akce,obcas ale i nejaky ten portret street foceni atd.Specialni zamereni ale nemam

zdar ja přechazel z klasiky

Obrázek uživatele zatrz

zdar ja přechazel z klasiky na 60d a sem snim hodně spokojen a nastavovací displej je dost velká pomoc a pokud nechceš líst do full. tak bych ti ho docela doporučil a to očesaní bych ani nebral jako vadu co třeba video sekvence a kompenzace expozice :-).ale ohledně mě než mě tu někdo ukřižuje za muj nazor :-/ tak bych doporučil spiše ušetřit na těle a narvat prachy do pořadného oběktivu a že neskončíš u jednoho je stoprocentní a každy to potvrdí jo a taky cvaká do rawu nevim co 50d jinak přeji dobré pořízení....

no nakonec jsem poridil

Obrázek uživatele rhinos

no nakonec jsem poridil 7D.Nejake skla mam to neni problem(Sigma f1.4/Canon 70-200 f4 L USM) potrebuju jen neco sirokeho takze jeste se zamyslim nad 17-40 f4 L nebo necem s vetsi svetelnosti.

takže ted mužem přat jen

Obrázek uživatele zatrz

takže ted mužem přat jen dobré oko :-).